Speed-date

MEET & SPEED*

Op 12 april waren de leden van IKH een ZZP-Houten e.o. te gast bij AP-Tuning op de Meerpaal: een autobedrijf dat exclusieve auto’s zoals Porsches, Mercedessen en Ferrari’s ’tunet’. We kregen een hele gastvrije, vriendelijke ontvangst met een welkomshapje en -drankje, gevolgd door een smakelijk, gevarieerd warm BBQ-buffet, verzorgd door Food ’n Mood.

Opmerkelijk was dat we bij aanvang van het programma allemaal een setje gehoorbeschermers kregen. Heel gek... Ze bleken niet bedoeld voor té luidruchtige mede-speeddaters, maar wel voor een demonstratie. Op de vermogens-rollerbank stond een Porsche-cabrio van het wat forse soort, klaar om ver over de Nederlandse maximum snelheid te gaan - zonder ook maar een centimeter van zijn plek te komen. Hoe dat klonk zonder oordopjes is door de gebruikte oordopjes niet beter te beschrijven dan ‘een gedempt gieren en fluiten’.

Na een dankwoord van Paul van de Plassche, voorzitter van het IKH aan Sander de Ridder, eigenaar van AP-Tuning, voor de gastvrije ontvangst en het heerlijke buffet, kon het speeddaten beginnen.

Geïnspireerd door de supersonische auto’s werd er in 4 snelle rondes ge-speeddate volgens het strakke schema van Bram Alblas, penningmeester van IKH. De meest gehoorde indrukken waren naast ”Waar is mijn tafel?”: vriendelijke-gemoedelijke sfeer, inspirerend, leerzaam en nieuwe contact-kansen. Er werden veel visitekaartjes uitgewisseld en (vervolg)afspraken gemaakt, bijvoorbeeld om te Linken. Met de afsluitende borrel: een fantastische finish van een snelle avond.

Banner_speeddate_120418 Banner_speeddate_120418
IKH_speedate-1 IKH_speedate-1
IKH_speedate-2 IKH_speedate-2
IKH_speedate-3 IKH_speedate-3
IKH_speedate-4 IKH_speedate-4
IKH_speedate-5 IKH_speedate-5
Meet&Speed-meet Meet&Speed-meet
Meet&Speed-daten Meet&Speed-daten