ZZP'ers zijn en heten welkom

Al geruime tijd zijn ZZP’ers elke dag, en op woensdagochtend in het bijzonder, welkom in de foyer van De Slinger, Om te flexwerken, klanten uit te nodigen, collega’s te spreken of een presentatie of workshop geven. Bij veel ZZP’ers is theater-flexwerken overbekend. BIj sommigen valt er nog wat te ontdekken.

ZZP’ers -en anderen- zijn welkom
Het flexwerken is gratis, voor thee, water en uitstekende koffie kun je geven je wat het je waard is. Broodjes en gebak tegen vriendelijke prijzen. Dicht bij huis, gemakkelijk bereikbaar voor mensen buiten Houten, met de trein of de auto in de parkeergarage van het Rond.  

ZZP’ers heten welkom
Op de woensdagochtenden zijn er ZZP’ers gastvrouw; gastheren zijn er op dit moment niet. Om deze gratis dienst van het theater in stand te houden wordt een dagdeel hulp enorm op prijs gesteld. Hoe meer ZZP’ers, hoe minder het van ieder vraagt. Eén keer per maand bijvoorbeeld. 
Als ZZP’er, lid van onze verenging en als betrokken Houtenaar kun je je van een maatschappelijke kant laten zien. En nieuwe contacten opdoen.

Meer weten
Op de website van De Slinger vind je meer informatie:?gastvrouw/gastheer” (https://www.aandeslinger.nl/info/over-aan-de-slinger/vrijwilligers). Of direct bij de coordinator: Stella Fiechter (mailto:stella@aandeslinger.nl)

IMG_0958 IMG_0958
IMG_0956 IMG_0956
IMG_0953 IMG_0953
IMG_0954 IMG_0954

Reacties
Reactie: (Rop Haak)
25-8-2019, 18:43
Beste Frederiken, Het theater is vanaf 09:00 open. De ZZPHouten-ochtend is tot 13:00 uur, daarna is er een gastvrouw/-heer die geen lid is van ZZP Houten. Op sommige dagen zijn er andere evenementen waardoor flexwerken niet mogelijke is (zie de website van het theater). Betekent je vraag dat je ook overweegt om een ochtend in de zoveel weken onze leden te ontvangen? Ik hoor het graag!

Reactie: (Frederiken)
3-8-2019, 10:35
Wat zijn de exacte openingstijden? En welk adres kan ik doorgeven aan mijn afspraak?