Algemene LedenVergadering

Eén keer per jaar de zaken op een rijtje zetten. Samen kijken waar we staan en nog belangrijker: samen kijken waar we heen gaan. 

We kunnen er niet omheen dat een belangrijk aantal leden er in 2020 niet meer bij zijn. Als er bij het opzeggen een reden voor werd genoemd, dan waren het veel verschillende. Zijn onze (ex-)leden meer volwassen = te drukke ondernemers geworden? Klopt het wat de krant zegt: veel ZZP’ers hebben inmiddels een baan door de grote vraag in een betere economie?

De voorgenomen enquête onder 3000 Houtense ZZP’ers, die de gemeente in maart 2019 gedacht had, is er door omstandigheden niet van gekomen. Uw bestuur weet daarom ook niet voldoende zeker wat er onder de zelfstandige ondernemers leeft om een (nieuw?) beleid op af te stemmen. De gemeente vindt zoveel ZZP’ers in Houten een belangrijke factor. Eigenlijk vinden wij dat zelf ook. Maar of de huidige verenigingsvorm als gesprekspartner de juiste is.... Of deze tijd iets anders vraagt. Of het legioen ZZP’ers de interesse van de buitenwereld, andere ondernemingen, de overheid, belangrijk vindt. Of wij, ZZP’ers de aandacht van de maatschappij nodig hebben? En of wij, ZZP’ers zichtbaar willen blijven?

Allemaal thema’s waar wij over moeten nadenken, praten en tegelijk besluiten, hoe ZZP Houten de twintiger jaren in zal gaan. Het begint met erbij te zijn. Kom je stem laten horen. Praat en denk mee. Dit bestuur is aan het eind van de termijn. Andere leden moeten opstaan om de vlag, de fakkel, het stokje verder te dragen. Alle ideeën zijn meer dan welkom. Schrijf, mail, app of bel. Het bestuur is bereikbaar.

ALV 2020
Datum
: dinsdag 17 maart
Tijd: ontvangst v.a. 19:30 uur; aanvang ALV 20:00; afsluiting met borrel
Plaats:  Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld
             Zonnehout 36, 3991 MX Houten
Toegang: alleen (zoveel mogelijk) leden

Tot 17 maart!

 

Vergadertafel_ALV2020 Vergadertafel_ALV2020