Alleen samen kunnen we een ALV houden

Het heeft langer geduurd dan verwacht, gehoopt, gepland en gewenst, en we zijn er ook vast niet helemaal klaar mee. Lockdown, IC’s, thuis werken/thuis blijven, zorgen om geliefden, geen bezoek, internet-vergaderen, videobellen, je eigen glaasje op eigen balkon, in eigen tuin of op afstand van elkaar in een park. Nee, gezellig was het niet, maar we weten weer wat we hadden. Komt het terug dan zullen we het vast meer waarderen dan ooit.

In een vereniging met een voltallig bestuur, met bestuursleden die economisch geen tegenwind voelen en leden die ook iets voor de vereniging willen doen, zou het nog een aardig levendige boel geweest kunnen zijn. Het is anders wat jullie bestuur betreft: we zijn (ook) druk met wat er gebeuren moet. Van de zaak draaiende houden tot bijna opnieuw beginnen. Het virus heeft ons maar mooi bezig gehouden met hele andere zaken dan wij rond de vorige bijeenkomst konden vermoeden.

Er zijn ondertussen toch een paar interessante dingen gebeurt die het vermelden waard zijn, om er een nieuwsbrief mee te kunnen maken. Die hebben jullie tegoed. Voor de statuten is het belangrijk dat we op tijd de ALV aankondigen. We hebben dus nu een

datum: 1 juli 2020
plaats: JTS-zaal in de Slinger
tijd: 20:00 uur
doel: samenkomen, een algemene ledenvergadering houden en prettig afsluiten met drinken en eten, verzorgd door Deksels Lekker en het horeca-team van de Slinger. 

EN: vanwege de veiligheid (en de catering) MOET je je aanmelden vóór zondag 28 juni/juno: HIER (mailto:secretaris@zzphouten.nl)

Mochten zich vooralsnog leden aanbieden voor een bestuursfunctie, dan wordt dit niet de laatste ALV en blijft ZZP Houten nog een tijdje het herkennings- en contactpunt voor ZZP’ers in Houten en omgeving. 
Kan er geen bestuur worden gekozen bij gebrek aan kandidaten, dan praten we met elkaar over wat we met de middelen die er zijn nog aan nuttige dingen kunnen doen.

foto+stoelen_ALV-juli-2020_web_nws foto+stoelen_ALV-juli-2020_web_nws